Blog

Galbenul în interiorul locuințelor contemporane

Postat de Admin In Blog

Galbenul este culoarea narciselor și a lalelelor, a răsăritului de soare și a lămâilor, a canarilor și a puișorilor. Poate fi plin de sevă și vigoare, sau discret și senin. Galbenul poate fi la fel de clasic ca o little black dress, la fel de energizant ca o primă zi de primăvară sau la fel de înduioșător ca o mică cabană din mediul rural. Vă invit așadar să ne bucurăm împreună de sentimentele, de căldura și de energia degajate de galben.

Jill-Sorensen-EntryUn galben vibrant, puternic, aproape acid ca acesta oferă un aer jucăuș unei intrări – aici complimentează fără efort candelabrul roșu, ușa verde și covorul cu imprimeu zebra. Și la fel ca răsăritul de soare, este o culoare care se impune singură – deși repetiția în camera este în regulă, nu este necesară.
eclectic-dining-roomUn galben mai discret este la fel de impresionant, deși cu o bază maronie, efectul fiind mai cald, mai puțin surprinzător. Ca o paranteză, menționez că este important să nu vă lăsați păcăliți de culorile din camerele prezentate, întrucât nimic nu este mai puțin exact din punct de vedere al culorii decât o poză.
traditional-bedroomSingurul lucru mai bun decât o nuanță de galben sunt două nuanțe de galben! Șifonul pal din acest dormitor este perfect finisat de nuanța de galben lămâie a camerei. Adăugarea de tipare și materiale neasortate este elementul care întregește designul camerei.
yelInstrucțiunea mea ar fi următoarea – nu vă fie teamă să folosiți galben decât într-o cameră care nu ar arăta bine cu răsăritul de soare. Din experiență, pot spune că oamenii în general nu observă galbenul într-o încăpere – observă doar cât de primitoare este camera și în ce fel se simt inexplicabil mai bine.
2121587f0c98b7d5_1000-w422-h528-b0-p0--traditional-bathroomPereții galbeni cu alb clar sunt clasici, curați și da, puțin inspirați de cabane. Culorile puternice de galben ajută la îmbunătățirea stării de spirit.

living-room-with-black-couch-in-contrast-with-a-yellow-rug

Contemporary-kitchen-in-white-yellow-and-gray

 

02f040fa9285

Galbenul poate fi folosit în interioare high glam contemporane, combinat cu negru sau gri. Dacă sunteți încă indeciși în a introduce galben în casa dumneavoastră, puteți să vopsiți doar un perete accent, sau doar tavanul, sau doar câteva elemente, precum zona din spatele chiuvetei de bucătărie. Sau puteți fi curajoși și să vopsiți tâmplăria în galben, ori să alegeți un covor galben.

eclectic-dining-room (1)
Dacă încă sunteți indeciși în privința galbenului, nu vă pot recomanda decât să începeți cu elemente decorative mici sau flori. În scurt timp, veți fi cu siguranță convinși.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii


× four = 24